Tuinrenovatie met composiet vlonder

Fam. Pot

We hebben weer een mooie tuin mogen realiseren! De vlonder lijkt misschien van hout, maar is daadwerkelijk van composiet in kleur bruin/grijs. En loopt door als vloer onder de overkapping. Wij gebruiken alleen de allerbeste kwaliteit waardoor kleurvast en duurzaamheid gegarandeerd zijn! 

De overkapping is uitgevoerd in douglas hout. Geschaafde douglas staanders van 14.5x14.5cm en wanden bekleed aan de buitenzijde met douglas potdekselplanken zwart gespoten voor een robuuste uitstraling, en aan de binnenzijde bekleed met douglas sponningplanken grijs gespoten voor een strakke afwerking. Om het geheel helemaal af te maken zijn ook de dakbalken zwart behandeld en de douglas dakbeschot planken grijs behandeld. 

Daarnaast hebben we een mooie kunstgrasmat mogen leggen, onderhoudsvriendelijk en bijna niet van echt te onderscheiden! Ook alle bestrating en terrassen zijn door ons geleverd en gelegd. Een supergaaf totaal project! 

Ziet u een leuk project waarvan u denk zoiets wil ik ook, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Het project dat u bekijkt dat wordt ter informatie mee gestuurd naar ons, maar wees a.u.b. zo vrij om uw eigen wensen te omschrijven.