Overkapping met Louvreschermen

Overkapping Fam. Poort

Een modern en strak type overkapping met plat dak. Deze overkapping is grotendeels gemaakt van geschaafd Douglas hout voor een strakke uitstraling. De staanders zijn 14x14cm. De binnenzijde van de overkapping is bekleed met wit gespoten vellingdelen, verticaal geplaatst. De buitenzijde is bekleed met geimpregneerd grenen gepotdekseld bevestigd voor de afloop van het water. 

De voorzijde van de overkapping heeft een Louvrescherm van 84cm, deze is zwart behandeld. De zijkant heeft een Louvrescherm van 276cm ook zwart behandeld. De Lourvres zijn niet beweegbaar, ze geven een luxueuze uitstraling maar bieden tegelijkertijd ook bescherming tegen wind en regen. 

Ter afwerking zijn er zwarte spotjes in de balken gefreesd en op de achterwand zijn twee fraaie up-down lampjes gemonteerd. 

Ziet u een leuk project waarvan u denk zoiets wil ik ook, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Het project dat u bekijkt dat wordt ter informatie mee gestuurd naar ons, maar wees a.u.b. zo vrij om uw eigen wensen te omschrijven.