Garage met carport en overkapping

Geïmpregneerd houten berging met overkapping

Weer een mooi project afgerond, een garage met carport en een overkapping. De wanden van de garage zijn bekleed met 19mm geïmpregneerd rabat. De garage van 5.00m x 3.00m heeft dubbele deuren van 2.50m x 2.00m. Ook is er een loopdeur geplaatst van 90cm x 200cm. Deze zit aan de zijwand.

Aan dezelfde wand hebben we ook twee uitzetramen met roedes en 4mm glas van 70cm x 90cm geplaatst voor voldoende licht inval. De carport van 5.00m x3.00m heeft zes geimpregneerde staanders met schoren. Drie zijden zijn open, één zijde is tevens een wand van de garage.

De overkapping van 5.40m x 3.00m is aangebouwd aan de woning. Deze heeft drie staanders met schoren. Ook bij de overkapping zijn drie zijden open. De garage heeft een zadeldak en is bedekt met zwarte golfplaten.

De carport en overkapping hebben een plat dak met EPDM bedekking

Ziet u een leuk project waarvan u denk zoiets wil ik ook, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Het project dat u bekijkt dat wordt ter informatie mee gestuurd naar ons, maar wees a.u.b. zo vrij om uw eigen wensen te omschrijven.