Douglas berging en overkapping

Prachtige douglas berging met overkapping!
Door het contrast van de zwart gespoten planken met de onbehandelde douglas elementen is het een mooi modern geheel geworden.

De overkapping heeft strakke geschaafde douglas staanders 14.5x14.5cm, de wanden zijn bekleed met douglas sponningplanken zwart gespoten. De douglas elementen aan de voorzijde en rechterzijde zijn gemaakt van douglas latten in een douglas frame die tussen de staanders geplaatst is. Zo is er toch een afscheiding maar blijft het licht. De douglas elementen en staanders zijn behandeld met een douglas beits waardoor deze hun warme kleur behouden. 

Daarnaast is er aansluitend op de berging en overkapping aan de rechterzijde een schutting met tuindeur geplaatst om de tuin volledig af te sluiten. De schutting heeft gecoate betonpalen met daartussen schermen van zwart gespoten douglas sponning planken. Ook de stijlen van de schermen zijn zwart behandeld. De linkerzijde is dicht gemaakt met een robuuste douglas tuindeur met zwart hang en sluitwerk en een wandje van douglas zwart gespoten sponning planken.

Het project is afgemaakt met mooie inbouwspotjes onder de overstek en twee up-down lampen onder de overkapping. 

Ziet u een leuk project waarvan u denk zoiets wil ik ook, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Het project dat u bekijkt dat wordt ter informatie mee gestuurd naar ons, maar wees a.u.b. zo vrij om uw eigen wensen te omschrijven.